Το ΝΙΚΙ BEACH βρίσκεται στην Καμαριώτισσα, στα 500μ. από το λιμάνι της Σαμοθράκης & 10μ από την παραλία. Το ξενοδοχείο Niki Beach συμμετέχει από το 2013 στο πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος “Ελληνικό Πρωινό”. Είναι μία προσπάθεια γνωριμίας & ανάδειξης των ντόπιων παραγωγών, τοπικών προϊόντων & παραδοσιακών συνταγών.

Τα Δωμάτιά μας

Standard Double Land View

Standard Double Sea View

Family Land View

Family Side Sea View

Το Νησί της Σαμοθράκης

Μπορεί κανείς να πει ότι η Σαμοθράκη είναι το νησί που μπορείς να το ερωτευτείς ευθύς μόλις κατέβεις από το πλοίο. Ένα νησί ενεργό με μια πολύ ιδιαίτερη “αύρα”, που συνδυάζει ποτάμια, καταρράκτες, απομονωμένες παραλίες και πλούσιο πράσινο. Από την Παναγιά την Κρημνιώτισσα, το μαγευτικό ξωκλήσι χτισμένο στο γκρεμό μέχρι την Παχιά Άμμο, το νησί είναι όλο μια μυθική εμπειρία. Οι πανέμορφες βάθρες του νησιού είναι ένας θησαυρός που περιμένει να τον ανακαλύψει ο επισκέπτης, εκεί μέσα στα βουνά.

Samothrace

Samothrace

Όλες αυτές οι φυσικές πισίνες βρίσκονται στο τέλος μια πανέμορφης διαδρομής που η διάσχιση της αποτελεί μια μικρή περιπέτεια. Όσο σκαρφαλώνει κανείς ψηλά και πάει πιο βαθιά τόσο πιο πολύ ανακαλύπτει ολοένα και περισσότερη ομορφιά. Η Σαμοθράκη είναι το νησί που θα σε προκαλέσει να ανακαλύψεις ξανά, τον ήλιο, το φως και τα μυστήρια της ζωής.

Η Πισίνα

Η πισίνα του Niki Beach Hotel βρίσκεται στα δυτικά μπροστά στην θάλασσα & σας καλωσορίζει στο ήρεμο περιβάλλον της. Η πανέμορφη θέα του απέραντου γαλάζιου προσφέρει ένα πανόραμα εικόνων από την Θάσο μέχρι το Άγιο Όρος.

Αυθεντικό Ελληνικό Πρωϊνό

Το ξενοδοχείο Niki Beach συμμετέχει στο πρόγραμμα “Ελληνικό Πρωϊνό” του Ελληνικού Επιμελητηρίου Ξενοδόχων, από το 2013. Αυτό είναι μια προσπάθεια ώστε να γίνουν γνωστά στους επισκέπτες του ξενοδοχείου, τα τοπικά προϊόντα, οι τοπικοί παραγωγοί καθώς και οι παραδοσιακές συνταγές της Σαμοθράκης. Το πρωινό μας είναι ιδανικό για να ξεκινήσει η ημέρα σας σωστά, και είναι θρεπτικό και υγιεινό.

Η Ευεξία Ξεκινά το Πρωί

e-bannerespa