ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Το ΝΙΚΙ BEACH βρίσκεται στην Καμαριώτισσα, στα 500μ. από το λιμάνι της Σαμοθράκης & 10μ από την παραλία. Λειτουργεί από το 1982 & ανακαινίστηκε πλήρως το 2007. Ένα 3* ξενοδοχείο πιστοποιημένο από το ΞΕΕ το 2017. Το ξενοδοχείο Niki Beach συμμετέχει από το 2013 στο πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος «Ελληνικό Πρωινό’. Είναι μία προσπάθεια γνωριμίας & ανάδειξης των ντόπιων παραγωγών, τοπικών προϊόντων & παραδοσιακών συνταγών.

Το NIKI BEACH βρίσκεται ουσιαστικά στο κέντρο του νησιού & δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να εξερευνήσει εύκολα το νησί των Καβείρων.
Ο επισκέπτης μπορεί να περιπλανηθεί στα σοκάκια της Χώρας που βρίσκονται σε απόσταση 5χλμ.,και είναι παραδοσιακός, διατηρητέος οικισμός, με ιδιαίτερο χρώμα.

Η επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο επιβάλλεται & βρίσκεται στα 5χλμ. από το ξενοδοχείο. Επίσης μπορεί να περπατήσει στο βουνό μέχρι τις βάθρες στα 14χλμ καθώς και στα Θέρμα (ιαματικά λουτρά). Οι Βάθρες είναι φυσικές πισίνες διαμορφωμένες από τον καταρράκτη με σπάνια ομορφιά. Επιπλέον, μπορεί να κολυμπήσει στην παραλία Παχιά Άμμο η οποία είναι και η μοναδική με αμμουδιά και βρίσκεται 14χλμ στα νότια του νησιού.

Check in 15:00 – Check out 11:00.

Το ξενοδοχείο δέχεται ενήλικες και παιδιά από 12 ετών και πάνω.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, μπορεί κανείς να απολαύσει ένα χορταστικό πρωινό, με σπιτικές γεύσεις, με θέα την θάλασσα. To ωράριο, για τους επισκέπτες μας, είναι ελαστικό.

Φυσικά στη διάθεση των επισκεπτών μας είναι πάντα το μεγάλο σαλόνι με το τζάκι, η πισίνα, ο κήπος ή το μπαρ ώστε να βιώσουν μοναδικές στιγμές ηρεμίας απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό τους.

ΤΥΠΟΙ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Standard Room 2 Guests

Sea View Room 2 Guests

Junior Suite Land View 4 Guests – Maximum Adults: 3

Junior Suite Side Sea View 3 Guests

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Για όσους δεν ξέρουν τη Σαμοθράκη είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουν έναν μύθο. Το νησί είναι μυθικό τόσο λόγω της άγριας φύσης και πανίδας του αλλά και…

Αυθεντικό Ελληνικό Πρωϊνό

Το ξενοδοχείο Niki Beach συμμετέχει από το 2013 στο πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος «Ελληνικό Πρωινό’. Είναι μία προσπάθεια γνωριμίας & ανάδειξης των ντόπιων παραγωγών, τοπικών προϊόντων & παραδοσιακών συνταγών.

Η Ευεξία Ξεκινά το Πρωί

e-bannerespa