ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Το ΝΙΚΙ BEACH βρίσκεται στην Καμαριώτισσα, στα 500μ. από το λιμάνι της Σαμοθράκης & 10μ από την παραλία.

Λειτουργεί από το 1982 & ανακαινίστηκε πλήρως το 2007.

Ένα 3* ξενοδοχείο πιστοποιημένο από το ΞΕΕ το 2017.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Το ξενοδοχείο Niki Beach συμμετέχει από το 2013 στο πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος «Ελληνικό Πρωινό’. Είναι μία προσπάθεια γνωριμίας & ανάδειξης των ντόπιων παραγωγών, τοπικών προϊόντων & παραδοσιακών συνταγών.

Το NIKI BEACH βρίσκεται ουσιαστικά στο κέντρο του νησιού & δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να εξερευνήσει εύκολα το νησί των Καβείρων.
Ο επισκέπτης μπορεί να περιπλανηθεί στα σοκάκια της Χώρας που βρίσκονται σε απόσταση 5χλμ.,και είναι παραδοσιακός, διατηρητέος οικισμός, με ιδιαίτερο χρώμα.

Η επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο επιβάλλεται & βρίσκεται στα 5χλμ. από το ξενοδοχείο. Επίσης μπορεί να περπατήσει στο βουνό μέχρι τις βάθρες στα 14χλμ καθώς και στα Θέρμα (ιαματικά λουτρά). Οι Βάθρες είναι φυσικές πισίνες διαμορφωμένες από τον καταρράκτη με σπάνια ομορφιά. Επιπλέον, μπορεί να κολυμπήσει στην παραλία Παχιά Άμμο η οποία είναι και η μοναδική με αμμουδιά και βρίσκεται 14χλμ στα νότια του νησιού.

Check in 14:00 – Check out 12:00

Εγκαταστάσεις

Στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, μπορεί κανείς να απολαύσει ένα χορταστικό πρωινό, με σπιτικές γεύσεις, με θέα την θάλασσα. To ωράριο, για τους επισκέπτες μας, είναι ελαστικό.

Φυσικά στη διάθεση των επισκεπτών μας είναι πάντα το μεγάλο σαλόνι με το τζάκι, η πισίνα, ο κήπος ή το μπαρ ώστε να βιώσουν μοναδικές στιγμές ηρεμίας απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό τους.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

separatorhome
eco-samothrace

Για όσους δεν ξέρουν τη Σαμοθράκη είναι
μια ευκαιρία να γνωρίσουν έναν μύθο.
Το νησί είναι μυθικό τόσο λόγω της άγριας
φύσης και πανίδας του αλλά και…

Περισσότερα

tripadvisor

ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

separatorhome

ΑΦΙΞΗ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 
ΕΝΗΛΙΚΕΣ
ΠΑΙΔΙΑ
ΔΩΜΑΤΙΑ
ΕΤΟΙΜΟΙ;


ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

phone+30 25510 41545

emailinfo@nikibeach.gr

Niki Beach Hotel – Καμαριώτισσα, Σαμοθράκη
Ελλάδα, Fax: +30 25510 41461

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ


Αθήνα – Αλεξανδρούπολη: 856 χλμ.

Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη: 336 χλμ.
Από Αλεξανδρούπολη: 60 ναυτικά μίλια.

guest-award

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

breakfast
european

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» – Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης