ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Για όσους δεν ξέρουν τη Σαμοθράκη είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουν έναν μύθο. Το νησί είναι μυθικό τόσο λόγω της άγριας φύσης και πανίδας του αλλά και του μυστηρίου που το περιβάλλει με τους μυστηριακούς ναούς που εκπέμπουν αυτή τη μεγαλειώδη ενεργειακή δύναμη.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Η Σαμοθράκη είναι νησί μοναδικό, με το ψηλότερο βουνό στο Αιγαίο, το όρος Σάος & το μεγαλύτερο πλατανόδασος στην Ελλάδα. Χαρακτηρίζεται από πλούσια βλάστηση, πεντακάθαρα νερά, καταρράκτες, ιαματικές πηγές, παραδοσιακούς οικισμούς & χωριά που μας γυρίζουν πίσω στον χρόνο και συνθέτουν ένα ιδιαίτερο τοπίο.

Πανέμορφα ρυάκια και ποτάμια αλλά και ιαματικές πηγές μέσα στο πλούσιο πράσινο συνθέτουν μια, τουλάχιστον παραδεισένια, αίσθηση στον επισκέπτη. Εδώ αναπτύχθηκαν τα φημισμένα Καβείρια Μυστήρια και ο τόπος που αυτά τελούνταν εκπέμπει αυτή τη δύναμη και ενέργεια.

Συνδέεται ακτοπλοϊκώς με το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Το καλοκαίρι με δύο δρομολόγια την ημέρα & το χειμώνα με ένα δρομολόγιο 6 φορές την εβδομάδα. Η διαδρομή έως το νησί διαρκεί 2 ώρες.

Μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες για το νησί και την ιστορία του εδώ καθώς και εδώ για τη φημισμένη Νίκη της Σαμοθράκης.

O επισκέπτης του νησιού θα χρειαστεί: Παπούτσια για περπάτημα λόγω του εδάφους και της ποικιλομορφίας του. Πλαστικά παπούτσια για τα βότσαλα στις παραλίες. Είδη για την θάλασσα. Να ελέγξει τα δρομολόγια του πλοίου & τους ανέμους πριν ξεκινήσει. Αν πάρει αυτοκίνητο το ξενοδοχείο διαθέτει χώρο στάθμευσης.

ΤΥΠΟΙ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

Standard Room 2 Guests

Sea View Room 2 Guests

Junior Suite Land View 4 Guests – Maximum Adults: 3

Junior Suite Side Sea View 3 Guests

Αυθεντικό Ελληνικό Πρωϊνό

Το ξενοδοχείο Niki Beach συμμετέχει στο πρόγραμμα “Ελληνικό Πρωϊνό” του Ελληνικού Επιμελητηρίου Ξενοδόχων, από το 2013. Αυτό είναι μια προσπάθεια ώστε να γίνουν γνωστά στους επισκέπτες του ξενοδοχείου, τα τοπικά προϊόντα, οι τοπικοί παραγωγοί καθώς και οι παραδοσιακές συνταγές της Σαμοθράκης. Το πρωινό μας είναι ιδανικό για να ξεκινήσει η ημέρα σας σωστά, και είναι θρεπτικό και υγιεινό.

Η Ευεξία Ξεκινά το Πρωί

e-bannerespa